StickMan Παιχνίδια πρωτότυπου

Όπου Stickmen παίζουν τα δικά τους Stick παιχνίδια και ανταποκρίνονται στις νέες φίλους Stick

Zwok αρένα

Σεπ-27-2010
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.2

Θεματοφύλακας Popon

20 Νοεμβρίου 2010
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.2

Απόθεση νεκρών 3

Απριλίου 8, 2011
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.46

Πλημμύρα Runner 3

Απριλίου 8, 2011
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.25

Κάντε κλικ για να συνομιλήσετε "Εμφάνιση Chat" κάτω από το.
Να Chat και κάντε κλικ "Chat Παρουσίαση"

ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ: Εμφάνιση Chat

Περιπέτειες του Buttlock

6 Νοεμβρίου 2010
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.5

Πώς θα αγοράσετε βενζίνη

30 Ιουνίου 2013
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.67

San Diego πρωινό

21-Δεκ-2014
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.75

Mowdown τέρας

2 Ιανουαρίου 2011
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.25
από Transposh - translation plugin for wordpress
Μετάφραση
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Ορισμός ως προεπιλεγμένη γλώσσα

THANX TO ALL THANX TO ALL


Gioco presente στο queste Categorie:
Posted by stickmangames Το 2 - Μαρτίου - 2012
Παιχνίδι που παίζεται 2321 φορές

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ:
(3 ψήφοι, Μέσος όρος: 4.00/5)

12345

Loading ... Φόρτωση ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!


(Αυτή η θέση είναι μια μικρή’ μακρά, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο τμήμα διαβάσει όλα...)


Τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η τοποθεσία αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον αριθμό των επισκεπτών και εγγεγραμμένοι χρήστες.
Έως 2 πριν από μήνες μας δεν ήταν ακόμη και στο altervista.org του top100 και αντίθετα μας ταξινομούνται 61 ° στα τέλη Φεβρουαρίου (και τώρα ήδη είμαστε 59 °). Θα ήθελα να πω ότι μπορούμε μόνο να είμαστε ευχαριστημένοι, Δεδομένου ότι είμαι περισσότερο από 1,5 εκατομμύρια enrollees να altervista..


Στο ’ πέρυσι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Εργαστήκαμε σκληρά στο νέο δικτυακό τόπο (Ελπίζω όλοι σας ανάγκες ’) και τη χορηγία υπέρ, κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων. Δυστυχώς, η δέσμευση αυτή μας οδήγησε να μειωθεί ο αριθμός των παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει και στην πραγματικότητα όλοι τώρα πολλά παιχνίδια ’ c ’ ήταν της παλιάς τοποθεσίας, δεν βρίσκονται ακόμη σε αυτό. Λυπούμαστε πολύ, Αλλά πώς βλέπεις, Πρόσφατα δίνουμε για την ανάκτηση.


Δυστυχώς, ’ πέρυσι γεννήθηκαν πολλές άλλες τοποθεσίες που είναι παρόμοια με το δικό μας και ορισμένα από αυτά έχουν κλαπεί ακόμη και όνομα (και τον τομέα…). Αυτό είχε πολύ οικτρά όταν μας, αλλά έχουμε ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση (αγορά σχεδόν όλοι οι σχετικοί τομείς που ήταν...) και στο τέλος φαίνεται ότι Εμείς αξιοποιηθούν τελικά τη θέση που τους αξίζει ως ΠΎΛΗ STICKMAN παιχνίδια και PROVIDED παλαιότερα WEB.
ακριβώς για να είμαστε σαφείς, τοποθεσία μας στο Web είναι προσβάσιμη από καθένα από αυτούς τους τομείς:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Ορισμένα πιστωτικά για αυτό το άλμα κάναμε από ’ νωρίς ’ έτος οφείλεται στη νέα τοποθεσία της μετάφρασης plugin (Transposh) που, Εκτός από την επιτρέποντας προσωπικό από όλο τον κόσμο να αναζητήσετε την τοποθεσία μας στο με ευκολία, Εμείς ευρετήριο σε μηχανές αναζήτησης των διαφόρων χωρών. Με αυτόν τον τρόπο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή (πολύ σωστά) μία από τις πρώτες θέσεις στο google για οποιαδήποτε χώρα τη λέξη-κλειδί για τα stickman παιχνίδια.


Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πίστωσης είναι σίγουρα σας στους χρήστες, εσείς έχετε αρχίσει να παρακολουθούν συνεχώς και η διασκέδαση που παίζετε παιχνίδια, Εξερευνήστε μας αρχεία και προσπαθούν κάθε νέα δημοσίευση.
ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΧΆΡΗ, με την ’ ελπίδα ότι θα συνεχίσετε να να διασκεδάσετε μαζί μας για πάντα.



Αλλά εκτός από την ευχαριστώ για την υποστήριξη, Ζητούμε επίσης να βοηθήσει μας μεγαλώνουν αυτήν την τοποθεσία, έως ότου γίνει διάσημο όπως αξίζει. Ίσως πολλοί θα δεν φαίνεται σημαντικό, Αλλά ακόμη και ένα μόνο χρήστη μπορεί να κάνει πολλά.
Προσπαθήστε να σχολιάσω τα παιχνίδια (περισσότερες παρατηρήσεις κάντε τη σελίδα να περισσότερο σχετικές με μηχανές αναζήτησης), τοποθέτηση αγαπώ και +1, κοινή χρήση παιχνίδια σε κοινωνικά δίκτυα και να προσθέσετε σελίδες μας Facebook, Κελάδημα, Παραπάτημα, Digg και Google . Μιλάμε για μας στο φόρουμ, σε blogs, στο σχολείο, κ.λπ.. Με λίγα λόγια, Προσπαθήστε να διαδώσετε την είδηση έτσι ότι άλλοι, όπως και εσείς, να ανακαλύψετε την τοποθεσία μας στο και αποφασίζει να τον ακολουθήσουμε.


Φυσικά, Ένας άλλος τρόπος για να εμφανίσετε ευγνωμοσύνη σας και την υποστήριξή σας είναι να κάνει μια δωρεά για λογαριασμό μας Paypal, έτσι να μας δώσει την ευκαιρία να αγοράζουν περισσότερες τομείς πριν από οποιονδήποτε ce li rubi ή δοκιμάστε να εξαργυρώσετε σε εκείνους που έχουν ήδη λάβει, κάνει μια προσφορά στον κάτοχο της τρέχουσας ’ (δεν πιστεύουν ίσως, αλλά για λιγότερο από 300$ δεν μιλάμε είτε...).
Έτσι, εάν μπορείτε να μας δώσετε ένα χέρι, επίσης 1$ είναι μια προσφορά ότι θα κάνουμε μεγάλη χαρά και ότι θα ήταν χρήσιμο!





___________________
Βραβεία για τις πιο πιστοί!!!


Για να επιβραβεύσει σας εμπιστοσύνη που αποφασίσαμε να δώσω ένα βραβείο για την 500 Ραβδί-σημείο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Ραβδί-Avatar) σε όλους αυτούς που μας ακολουθήσουν σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (και αυτούς που ήδη μας ακολουθήσουν ότι αυτοί που θα μετά την ανάγνωση αυτό).


Για να κερδίσετε το βραβείο που θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα σχόλιο με το όνομά σας στον κοινωνικό δίκτυο όπου ακολουθούμε, στη συνέχεια θα το ελέγξουμε αν είστε μέρος της λίστας μας (Παρακαλώ Σημειώστε ότι γνωρίζουμε πολλοί από μας ανεμιστήρες, έτσι δεν προσπαθούν να δώσετε ένα όνομα τυχαία, διότι αν επιλέξετε ένα που γνωρίζουμε και στη συνέχεια ανακαλύπτουν, Σας θα καταργηθούν 1000 σημεία ως ποινή).

Μερίδιο και υποστήριξη StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Αν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι, Προσπαθήστε επίσης αυτές:

Δεν σχετικές φωτογραφίες.


Categorie Gioco:

Προσθέστε το σχόλιο σας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να καταχωρήσετε ένα σχόλιο.