StickMan игри оригинала

Където Stickmen играе собствени стик игри и отговарят нови стик приятели

Панталони вулкан

ОСТ-13-2010 г.
Средна оценка: 4.5

Нинджа оръдия

18 Май 2013 г.
Средна оценка: 3.5

Отсяване глави картели 2

Септември-28-2013
Средна оценка: 3.64

Бързо стик 4

Август-2-2013
Средна оценка: 3.91

Щракнете, за да чат "Покажи чат" по-долу.
За чат щракнете върху "чат шоу"

Пространство инвазия

Ян-3-2015
Средна оценка: 3.58

Стик ужас

Април-12-2013
Средна оценка: 2.89

Класна стая

22 Септември 2010 г.
Средна оценка: 3.33

Пуснете мъртви олимпийски игри

Dec-16-2010
Средна оценка: 3.5
от Transposh - google translate and bing translate plugin for wordpress
Превод
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Задай като език по подразбиране

THANX TO ALL THANX TO ALL


В тези категории игра:
Публикувано от stickmangames На 2 - Март - 2012
Игра 2321 пъти

ОЦЕНЯВАНЕ НА ИГРАТА:
(3 гласа, средно: 4.00/5)

12345

Loading ... Зареждане ...

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ!


(Този пост е малко’ дълъг, но най-малко последната част, прочетете всичко...)


През последните седмици този сайт е значително да увеличи броя на посетителите и регистрирани потребители.
До 2 месеци преди, ние не дори и в top100 altervista.org и вместо това ние класифицирани 61 ° в края на февруари (и сега ние сме вече 59 °). Бих казал, че ние може да бъде само щастлив, Тъй като аз съм повече от 1,5 милиони enrollees до altervista..


В ’ миналата година Опитахме се да правим всичко възможно да се подобри услугата, която ние ви предлагаме. Ние работили усилено нов уеб сайт (Надявам се, всички ваши нужди ’) и спонсорство, основно чрез социални мрежи. За съжаление, този ангажимент е довело, ни да намалите броя на игри, които са пуснати и в действителност всички сега много игри ’ c ’ са били на стария сайт, все още не се намира в това. Извиняваме се много, Но как виждате ли, Напоследък ние сме като за извличане.


За съжаление в ’ миналата година са родени няколко други сайтове, подобни на нашата и някои от тях дори са откраднати име (и домейна…). Това има ни много disheartened, но имаме още повече ангажимент (практически всички съответни области, които са били за покупка...) и накрая изглежда, че Накрая ние възстановява позицията, те заслужават като портал STICKMAN ИГРИ и PROVIDED в по-старите WEB.
само, за да бъде ясно, нашият сайт е достъпен от всяка от тези области:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Някои кредит за този скок, направихме от ’ най-рано ’ година се дължи на сайта на новия плъгин за превод (Transposh) това, В допълнение към разрешаване на персонал от цял свят да разгледате нашия сайт с лекота, Ние индекс в търсачките на различни страни. По този начин сме в момента (право) един от първите позиции в google за всяка страна на ключова дума за stickman игри.


Но по-голямата част от кредитът е определено от вас потребители, Вие започнаха да следят постоянно и да се забавляват, игра на игри, изследване на нашите архиви и да опитате всяка нова публикация.
ВСИЧКИ ВАС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОГРОМЕН БЛАГОДАРЯ, с ’ надежда, че продължавате да се забавлявайте с нас завинаги.



Но в допълнение към Благодаря ви за поддръжка, Освен това ви помолим да помогнете ни растат този сайт, докато той стане известен като заслужава. Може би много ще изглежда важно, Но дори един потребител може да направи много.
Опитайте се да коментира на игри (повече коментари направите страницата по-голямо значение за търсачки), поставяне, обичам и +1, Споделяне на игри в социални мрежи и добавяне на нашите Facebook страници, Twitter, Препъне, Digg и Google . Говорим за нас в форуми, в блогове, в училище, и др.. В кратко, Опитайте се да разпространи думата, така че другите, като вас, за да откриете на сайта и да решите да го.


Курс, Друг начин да покажете вашите благодарност и подкрепата е да направите дарение за нашите акаунт в Paypal, така, че да ни даде възможност да се купи повече домейни преди всеки се ли rubi или опитайте да погаси тези, които вече са предприели, отправя оферта за настоящия собственик ’ (може би не вярват, но за по-малко от 300$ не говори или...).
Ако можете да ни дадете ръка, също така 1$ е предложение, че ще направим удоволствие и че би било полезно!





___________________
Награди за най-лоялни!!!


За да се възнагради вашето доверие, решихме да даде награда за 500 Стик-точка (използваеми за Стик-аватар) за всички онези, които ни на различни социални мрежи (тези, които вече се следват ни че тези, които ще след като прочетете това).


За да спечелите награда на ще трябва да добавите коментар с вашето име в социалната мрежа, където се следват, след това ние ще провери дали сте част от нашия списък (Обърнете внимание, че ние знаем много от нашите фенове, така че не се опитват да давате име на случаен принцип, защото ако изберете една че знаем и след това да откриете, Вие ще бъдат премахнати 1000 точки като наказание).

Споделяне и поддръжка StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

SE ti piace. questo gioco, prova anche questi:

Няма свързани снимки.


Категории игра:

Добавете Вашият коментар

Трябва да сте влизане за да публикувате коментар.