StickMan Games origineel

Waar Stickmen spelen hun eigen Stick Games en ontmoet nieuwe vrienden Stick

Geloof Fighter

Aug-28-2010
Gemiddelde beoordeling: 3.63

Muis en Guns

Mar-30-2012
Gemiddelde beoordeling: 1.5

Muis Under Siege

Dec-3-2012
Gemiddelde beoordeling: 3.14

Stealth Assassin

13 april 2014
Gemiddelde beoordeling: 3.13

Klik om te chatten "Toon Chat" Hieronder.
Chat Klik op "Chat Show"

CHAT: Toon Chat

Stickman droom

Mei-17-2013
Gemiddelde beoordeling: 2.75

ElectricMan 2 HS

Mar-8-2012
Gemiddelde beoordeling: 4.13

Een dagje naar het strand

Nov-15-2014
Gemiddelde beoordeling: 4

Lichte mensen in brand

10 September 2010
Gemiddelde beoordeling: 3.14
door Transposh - vertaal je blog in 60+ talen
Vertaling
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Maak dit de standaardtaal

THANX TO ALL THANX TO ALL


Gioco presente in queste Categorie:
Geplaatst door stickmangames De 2 - Maart - 2012
Spel gespeeld 2325 keer

STEM OP HET SPEL:
(3 stemmen, gemiddelde: 4.00/5)

12345

Loading ... Laden ...

DANK AAN ALLE!


(Dit bericht is een beetje’ lange, maar ten minste het laatste deel lezen het allemaal...)


In de afgelopen weken, is deze site sterk toegenomen het aantal bezoekers en geregistreerde gebruikers.
Maximaal 2 maanden geleden waren wij niet zelfs in de top100 altervista.org en in plaats daarvan we 61 ° ingedeeld in eind februari (en nu zijn we al 59 °). Ik zou zeggen dat we alleen gelukkig kunnen zijn, Sinds ik ben meer dan 1,5 miljoen ingeschreven clients te altervista..


In ’ vorig jaar wij geprobeerd ons best doen om de service die wij u aanbieden te verbeteren. We hard gewerkt aan de nieuwe website (Ik hoop dat al uw behoeften ’) en sponsoring, voornamelijk via sociale netwerken. Helaas, deze verbintenis heeft geleid tot vermindering van het aantal uitgebrachte spellen en in feite iedereen nu veel spellen ’ c ’ werden op de oude site, nog steeds niet gelegen op dit. Wij verontschuldigen ons zeer, Maar hoe ziet u, Laatste tijd geven we om op te halen.


Helaas in ’ vorig jaar werden verschillende andere plaatsen gelijkend op van ons geboren en sommige van hen hebben zelfs gestolen naam (en het domein…). Dit had ons zeer ontmoedigd, maar we kregen zelfs meer engagement (aankoop van vrijwel alle relevante domeinen die waren...) en aan het einde lijkt het erop dat Tenslotte hersteld wij het standpunt dat zij verdienen als de PORTAL STICKMAN GAMES en de meegeleverde de oudere WEB.
gewoon om duidelijk, onze website is toegankelijk vanaf elk van deze domeinen:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Wat krediet voor deze sprong die we van gemaakt ’ vroeg ’ jaar is te wijten aan de nieuwe vertaling plugin site (Transposh) die, Naast personeel uit de hele wereld om onze site te bladeren met gemak, We indexeren in zoekmachines van verschillende landen. Op deze manier zijn we momenteel (terecht) een van de eerste posities in google voor elk zoekwoord land voor stickman games.


Maar het grootste deel van het krediet is zeker van je gebruikers, u zijn begonnen te volgen voortdurend en hebben plezier spelen van de spelen, Verken onze archieven en proberen elke nieuwe publicatie.
MOET U ALLEN EEN ENORME DANK, met de ’ hoop dat u veel plezier met ons voor altijd blijven.



Maar naast dank u voor de steun, Ook vragen wij u om te helpen ons deze site groeien tot het beroemde verdient wordt. Misschien zal velen niet lijken belangrijk, Maar zelfs een enkele gebruiker kan doen veel.
Proberen te reageren op de spelen (meer opmerkingen maken de pagina meer relevante om motoren te zoeken), put ik hou van en +1, spelen in sociale netwerken delen en onze Facebook-pagina's toevoegen, Twitter, Struikelen, Digg en Google . Praten over ons in de forums, in blogs, op school, enz.. In het kort, proberen om te verspreiden het woord zo dat anderen, Als u, Ontdek onze site en beslissen om hem te volgen.


Cursus, Een andere manier om uw dankbaarheid en uw steun te tonen is om een donatie aan onze Paypal-rekening, Zo geven ons een kans om te kopen meer domeinen voordat iemand ce li rubi of proberen om te verlossen van degenen die reeds hebben genomen, maken van een aanbieding aan huidige eigenaar ’ (Misschien geloof niet, maar voor minder dan 300$ niet ofwel praten...).
Dus als u ons een hand geven kunt, ook 1$ is een aanbod dat we een groot genoegen maken zou en dat het nuttig zou zijn!





___________________
Prijzen voor de meest loyale!!!


Uw vertrouwen die we besloten om een prijs te belonen 500 Stick-punt (bruikbaar voor Stick-Avatar) aan al diegenen die ons op verschillende sociale netwerken volgen (zowel voor degenen die reeds volg ons dat degenen die zullen na het lezen van dit).


Om de prijs te winnen moet u een commentaar met uw naam toevoegen in het sociale netwerk waar we volgen, vervolgens zullen we controleren als u deel van onze lijst uitmaken (Houd er rekening mee dat we veel van onze fans weten, zo niet probeer willekeurig een naam geven, want als u ervoor een die kiest we weten en vervolgens u ontdekken, U zal worden verwijderd 1000 punten als straf).

Aandeel en steun StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Als je dit spel, Probeer ook deze:

Geen verwante foto 's.


Categorie Gioco:

Voeg uw reactie

U moet ingelogd om een reactie te plaatsen.