Originalul jocuri StickMan

În cazul în care Stickmen juca propriile lor Stick jocuri şi întâlni noi prieteni Stick

Infiltrarea Airship

Iun-13-13
Rating mediu: 4.31

Sift Renegade 3 Extinderea

5 Februarie 2013
Rating mediu: 3.72

Tactice Assassin substrat

Iul-12-2011
Rating mediu: 3.33

Boxhead 2 Juca

30 Iunie 2011
Rating mediu: 3.33

Faceţi clic pentru a chat-ul "Arată Chat" mai jos.
La Chat clic pe "Arată Chat"

Animator Vs animaţie 2

Iun-13-2011
Rating mediu: 4.29

Stick O Lympics

4 Decembrie 2012
Rating mediu: 3.9

Stick Arena

2 Februarie 2011
Rating mediu: 4.14

SWAT 2

3 Decembrie 2010
Rating mediu: 2.67
de Transposh - wordpress translation plugin
Traducere
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Setare ca limba implicită

THANX TO ALL THANX TO ALL


În aceste categorii de joc:
Postat de stickmangames The 2 - Martie - 2012
Jocul jucat 2321 ori

RATA DE JOC:
(3 voturi, medie: 4.00/5)

12345

Loading ... Încărcare ...

VĂ MULŢUMIM PENTRU TOATE!


(Acest post este un pic’ lung, dar, cel puţin partea finală a citit toate...)


În ultimele săptămâni, acest site a crescut foarte mult numărul de vizitatori şi utilizatorii înregistraţi.
Până la 2 luni în urmă de noi nu au fost chiar şi în top100 altervista.org şi în schimb, am clasificate 61 ° la sfarsitul lunii februarie (şi acum suntem deja 59 °). Aş spune că ne poate fi decât fericit, Deoarece eu sunt mai mult 1,5 enrollees milioane de altervista..


În 's anul trecut am încercat să facă cele mai bune noastre pentru îmbunătățirea serviciului care vă oferim. Am muncit din greu pe site-ul nou (Sper ca toate nevoile dumneavoastra 's) şi sponsorizare, în primul rând prin reţele sociale. Din păcate, acest angajament a condus-ne pentru a reduce numărul de jocuri lansat şi de fapt, toată lumea acum multe jocuri 's c's au fost pe site-ul vechi, încă nu situat pe acest. Ne cerem scuze foarte, Dar cum sunt vedeţi, În ultima vreme suntem oferindu-pentru a prelua.


Din păcate în 's anul trecut s-au născut mai multe alte site-uri similare cu noastră şi unele dintre ele au furat chiar numele (şi domeniu…). Acest lucru a avut ne foarte descurajata, dar am luat angajamentul chiar mai mult (practic toate domeniile relevante care au fost de cumpărare...) şi la sfârşitul se pare că În cele din urmă am recuperat poziția merită ca jocuri STICKMAN PORTAL şi prestate pe WEB mai vechi.
doar pentru a fi clar, site-ul nostru este accesibil din fiecare din aceste domenii:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Unele de credit pentru acest Salt ne-am facut la 's devreme 's an se datorează nou site-ul plug-in traducere (Transposh) care, În plus faţă de care să permită personalului din întreaga lume pentru a parcurge site-ul nostru cu uşurinţă, Putem indexa în motoarele de căutare de diferite ţări. În acest fel, suntem în prezent (pe bună dreptate) unul din primele poziţii în google pentru orice ţară de cuvinte cheie pentru jocuri stickman.


Dar cele mai multe de credit este cu siguranta de tu users, tu au început să urmeze în mod constant şi să se distreze joc jocuri, explora arhivele noastre şi încearcă fiecare publicaţie nouă.
AI TOATE AR TREBUI SĂ FIE UN MARE MULTUMESC, cu 's speranţa că veţi continua să te distrezi cu noi pentru totdeauna.



Dar în afară de a vă mulţumesc pentru sprijinul, Cerem, de asemenea, vă ajută-ne să crească acest site, până când acesta devine celebru ca merită. Probabil multe nu par importante, Dar chiar şi un singur utilizator poate face foarte mult.
Încercaţi să comentariu pe jocuri (mai multe comentarii a pagina mai relevant pentru motoarele de căutare), pune iubesc şi +1, Partajaţi jocuri în reţelele sociale şi adăugaţi paginile noastre Facebook, Stare de nervozitate, Face un pas greşit, Digg şi Google . Vorbesc despre noi în forumuri, în blog-uri, la şcoală, etc.. Pe scurt, încerca să se răspândească cuvântul astfel că alţii, ca tine, a descoperi site-ul nostru şi decide să-l urmeze.


Curs, Un alt mod pentru a arăta recunoştinţa dumneavoastră şi sprijinul dumneavoastră este de a face o donatie contul nostru Paypal, astfel încât să ne dea o şansă de a cumpăra domenii mai mult înainte de cineva ce li rubi sau să încerce să răscumpere celor care au luat deja, face o ofertă pentru proprietarul actual 's (poate că nu cred că, dar pentru mai puţin 300$ nu vorbesc fie...).
Deci, dacă ne poate da o mână, de asemenea 1$ este o ofertă că ne-ar face o mare plăcere şi că ar fi util!





___________________
Premii pentru cei mai fideli!!!


Pentru a recompensa încrederea dumneavoastră ne-am decis să dea un premiu la 500 Stick-punct (utilizabil pentru Stick-Avatar) tuturor celor care urmaţi-ne pe diferite reţele sociale (atât cei deja urmaţi-ne că cei care vor după ce citiţi acest).


Pentru a câştiga premiul va trebui să adăugaţi un comentariu cu numele dumneavoastră în reţea socială în cazul în care vom urma, apoi vom verifica dacă vă fac parte din lista noastră (Vă rugăm să reţineţi că ştim multe dintre fanii nostri, aşa că nu încercaţi să daţi un nume la întâmplare pentru că dacă alegeţi una care ştim şi apoi descoperi, Vă vor fi eliminate 1000 puncte ca pedeapsa).

Share şi suport StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Dacă vă place acest joc, de asemenea, try aceştia:

Nici fotografii legate.


Categorii joc:

Adăugaţi comentariul dvs.

Trebuie să aveţi logat pentru a posta un comentariu.