StickMan spel Original

Där Stickmen spela sina egna Stick spel och möta nya Stick vänner

Days2Die

11 Maj 2013
Medelbetyg: 3.83

B.L.A.C. K. 4

Aug-16-2014
Medelbetyg: 3.64

Shopping Cart Hero 2

Maj-23-2011
Medelbetyg: 4.63

Tablet PC krig

Okt-20-2010
Medelbetyg: 2.25

Klicka på att chatta "Visa Chat" nedan.
Till Chat-Klicka på "Chat Show"

CHATT: Visa Chat

Ragdoll Cannon 3

Maj-19-2011
Medelbetyg: 3.11

Nukleära Ragdoll 2

April-24 till 2012
Medelbetyg: 2.71

Stjärnan Man

DEC-17-2010
Medelbetyg: 2.83

Flash Empires

4 Oktober, 2010
Medelbetyg: 3.67
genom Transposh - wordpress translation plugin
Översättning
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Ange som standardspråk

THANX TO ALL THANX TO ALL


Gioco presente i queste kategori:
Posted by stickmangames Den 2 - Mars - 2012
Spelet spelas 2321 gånger

BETYGSÄTT SPELET:
(3 röster, genomsnitt: 4.00/5)

12345

Loading ... Lastning ...

TACK TILL ALLA!


(Det här inlägget är lite’ lång, men åtminstone den sista delen läsa allt...)


Under de senaste veckorna, har denna webbplats ökat betydligt antal besökare och registrerade användare.
Upp till 2 månader sedan vi inte även i top100 altervista.org och i stället vi klassificeras 61 ° i slutet av februari (och nu är vi redan 59 °). Jag skulle vilja säga att vi endast kan vara glad, Eftersom jag är mer än 1,5 miljoner certifikatutfärdaregenskaper till altervista..


I ’ förra året vi försökt att göra vårt bästa för att förbättra den service som vi erbjuder dig. Vi har arbetat hårt på den nya webbplatsen (Jag hoppas alla dina behov ’) och sponsring, främst genom sociala nätverk. Tyvärr detta åtagande har lett oss till att minska antalet spel släppt och i själva verket alla nu många spel ’ c ’ var på den gamla webbplatsen, fortfarande ligger inte i detta. Vi ber om ursäkt mycket, Men hur ser du, På senare tid ger vi att hämta.


Tyvärr i ’ förra året var född flera andra platser som liknar vårt och vissa av dem har även stulna namn (och domän…). Detta hade vi mycket nedslagen, men vi fick ännu mer engagemang (köpa praktiskt taget alla relevanta domäner som var...) och i slutet verkar det som Slutligen återtog vi den ställning som de förtjänar som PORTAL STICKMAN spel och medföljande äldre webben.
bara för att vara tydlig, vår webbplats är tillgänglig från vart och ett av dessa domäner:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Vissa äran för detta steg som vi gjort från ’ tidigt ’ år beror på den nya översättning plugin webbplatsen (Transposh) som, Förutom att personal från hela världen för att bläddra bland vår webbplats med lätthet, Vi index i sökmotorer i olika länder. På detta sätt är vi för närvarande (med rätta) en av de första positionerna i google för vilket land som nyckelord för stickman spel.


Men de flesta av krediten är definitivt av er användare, du har börjat följa ständigt och ha kul i spel, Utforska våra Arkiv och försöker alla nya publikationer.
BÖR DU ALLA ETT STORT TACK, med den ’ hoppas att du fortsätter att ha kul med oss forever.



Men förutom att tacka er för stödet, Vi ber er att hjälpa oss att växa sajten tills den blir kända som förtjänar också. Många kommer kanske inte förefaller viktigt, Men även en enda användare kan göra en hel del.
Försök kommentera spelen (mer kommentarer göra sidan mer relevanta för sökmotorer), som jag älskar och +1, dela spel i sociala nätverk och lägga till våra sidor för Facebook, Twitter, Stumble, Digg och Google . Tala om oss i forum, i Bloggar, i skolan, osv.. I korthet, försök att sprida ordet så att andra, precis som du, Upptäck vår webbplats och besluta att följa honom.


Kursen, Ett annat sätt att visa ditt stöd och din tacksamhet är att göra en donation till vår Paypal konto, så ge oss en chans att köpa fler domäner innan någon CE-li rubi eller försöka lösa in dem som redan har tagit, gör ett erbjudande till nuvarande ägaren ’ (kanske inte tro, men för mindre än 300$ tala inte heller...).
Så om ni kan ge oss en hand, också 1$ är ett erbjudande att vi skulle göra ett stort nöje och att det skulle vara användbart!





___________________
Priser för de mest lojala!!!


För att belöna ditt förtroende beslutat vi att ge en utmärkelse till 500 Stick-punkt (användbara för Stick-Avatar) till alla dem som följer oss på olika sociala nätverk (både de som redan följer oss att de som kommer efter att ha läst detta).


För att vinna priset kommer du behöva lägga till en kommentar med ditt namn i det sociala nätverket där vi följa, då kommer att vi kontrollera om du är en del av vår lista (Vänligen notera att vi vet att många av våra fläktar, så inte försöka ge ett namn på måfå eftersom om du väljer en som vi vet och då du upptäcker, Du kommer att tas bort 1000 punkter som påföljd).

Dela och stöd StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Om du gillar detta spel, Prova även dessa:

Inga relaterade bilder.


Kategori Gioco:

Lägg till din kommentar

Du måste vara inloggad att skriva en kommentar.