StickMan jocs Original

On Stickmen jugar els seus propis jocs de pal i conèixer nous amics pal

Extreme Heli l'embarcament

3 / Octubre / 2010
Qualificació mitjana: 4.33

Drop Dead Final Cut

Jan-7-2011
Qualificació mitjana: 4.5

Pal Santa de regals recollir

17-DEC-2013
Qualificació mitjana: 4.67

Stickman Tennis

21 De desembre de 2010
Qualificació mitjana: 3

Feu clic aquí per xerrar "Mostra el xat" per sota de.
A xat feu clic a "demostració de xerrada"

Feu clic a la perruqueria de mort

2-abr-2013
Qualificació mitjana: 3

Ricochet mata 3 Pack

5-mar-2013
Qualificació mitjana: 2.91

Suske del lladre

26-oct-2013
Qualificació mitjana: 3.67

Tamisar caps 3

Oct / 18 / 2010
Qualificació mitjana: 4.57
per Transposh - wordpress translation plugin
Traducció
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Establir com a idioma per defecte

THANX TO ALL THANX TO ALL


En aquestes Categories de joc:
Publicat per stickmangames El 2 - Març - 2012
Joc jugar 2321 vegades

LA VELOCITAT DEL JOC:
(3 vots, mitjana: 4.00/5)

12345

Loading ... S'està carregant ...

GRÀCIES A TOTS ELS!


(Aquest lloc és una mica’ llarg, però com a mínim la part final llegir tot...)


En les últimes setmanes, aquest lloc ha augmentat considerablement el nombre de visitants i els usuaris registrats.
Fins a 2 fa mesos no estaven fins i tot en el altervista.org de top100 i en canvi ens classificats 61 ° a finals de febrer (i ara ja estem 59 °). Jo diria que només podem ser feliç, Ja que jo sóc més de 1,5 enrollees milions d'euros a altervista..


En ’ l'any passat intentem fer el nostre millor esforç per millorar el servei que li oferim. Hem treballat dur en la nova pàgina web (Espero que totes les seves necessitats ’) i patrocini, principalment a través de les xarxes socials. Malauradament, aquest compromís ens ha portat a reduir el nombre de jocs alliberats i de fet tot el món ara molts jocs ’ c ’ estaven en l'antic lloc, Encara no troba en això. Demanem disculpes molt, Però com que estan veient, Darrerament estem donant per recuperar.


Desafortunadament en ’ l'any passat van néixer uns quants altres llocs similars a la nostra i fins i tot alguns d'ells han robat nom (i el domini…). Això havia nosaltres molt desanimat, però vam arribar fins i tot més compromís (compra pràcticament tots els dominis que eren...) i al final tot sembla indicar que Finalment que es va recuperar la posició que es mereixen com el PORTAL STICKMAN jocs i la condició de la WEB més grans.
per ser clars, el nostre lloc web és accessible des de cada un d'aquests dominis:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Una mica de crèdit per a aquest salt hem fet de ’ d'hora ’ any és a causa de la nova web de plugin de traducció (Transposh) que, A més de permetre que el personal de tot el món per navegar pel nostre lloc amb facilitat, Podem indexar en motors de cerca de diversos països. D'aquesta manera estem actualment (amb raó) una de les primeres posicions en google per a qualsevol país de paraules clau per a jocs millorats.


Però la majoria del crèdit és definitivament de vosaltres els usuaris, que han començat a seguir constantment i divertir-se jugant als Jocs, explorar els nostres arxius i tractar cada nova publicació.
TOTS ELS HAURIA DE SER UN ENORME GRÀCIES, amb el ’ esperança que continueu tenir diversió amb nosaltres per sempre.



Però a més de moltes gràcies pel suport, També demanem que ajudar-nos a créixer aquest lloc fins que es converteix en famós com es mereix. Potser molts no sembla importants, Però fins i tot un sol usuari pot fer molt.
Intenta fer comentaris sobre els jocs (més comentaris fer la pàgina més rellevant per als motors de cerca), m'encanta opció de venda i +1, compartir jocs en xarxes socials i afegir les nostres pàgines de Facebook, Twitter, Stumble, Digg i Google . Parlar de nosaltres en els fòrums, en els blocs, a l'escola, etc.. En poques paraules, intenta difondre la paraula tan que els altres, com vostè, per descobrir el nostre lloc i decidir a seguir-lo.


Curs, Una altra manera de mostrar el seu agraïment i el seu suport és per fer una donació al nostre compte de Paypal, Així que donar-nos l'oportunitat de comprar dominis més abans que ningú ho ce li rubi o tractar de redimir aquells que ja han pres, fer una oferta a l'actual propietari ’ (Potser no ho crec, però per menys de 300$ no parlar ja sigui...).
Així que si vostè ens pot donar una mà, també 1$ és una oferta que seria un gran plaer i que seria útil!





___________________
Premis per les més fidels!!!


Per premiar la seva confiança hem decidit donar un premi a 500 Punt de pal (utilitzable per a Pal-Avatar) a tots aquells que siga amb nosaltres en diverses xarxes socials (als qui ja siga amb nosaltres que els que es després de llegir això).


Per guanyar el Premi necessitarà afegir un comentari amb el seu nom a la Xarxa Social on seguim, llavors ho aturarem si vostè és part de la nostra llista (Si us plau fixi's que sabem que molts dels nostres fans, Així que no intenten donar un nom a l'atzar, perquè si vostè escull un que sabem i llavors descobrir, Vostè serà eliminat 1000 punts com a penalització).

Compartir i suport StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Se ti piace questo gioco, prova anche questi:

No hi ha fotos relacionats.


Categories de joc:

Afegeix el teu comentari

Vostè ha de ser connectat per enviar un comentari.