StickMan Games origineel

Waar Stickmen spelen hun eigen Stick Games en ontmoet nieuwe vrienden Stick

Alien Hominid

LGO-29-2010
Gemiddelde beoordeling: 4.33

Snelle Stick 3

Dec-10-2012
Gemiddelde beoordeling: 4.24

Diamond in the Rough

7 Juli 2011
Gemiddelde beoordeling: 4.2

Pistool Mayhem 2

Sep-13-2012
Gemiddelde beoordeling: 3.69

Klik om te chatten "Toon Chat" Hieronder.
Chat Klik op "Chat Show"

CHAT: Toon Chat

Donkere boog Shooter

Jan-29-2013
Gemiddelde beoordeling: 3.71

Rock n risico

VBO-1-2011
Gemiddelde beoordeling: 3.86

Chaos oorlog 3

Mar-30-2013
Gemiddelde beoordeling: 3.43

Jumper 3

LGO-30-2010
Gemiddelde beoordeling: 3.56

Dit is de eerste en originele StickManGames site. Hoedt u voor namaak!
Alleen op de originele StickManGames vindt u alle gratis flash games stickman die u altijd zoekt StickManGames en’ de meer verstrekt online stickman wedstrijden collectie (en andere Groovy games) rond het web.
StickManGames is de eerste en grootste Italiaanse gemeenschap op stickman games, en is een van de meest voorzien van de wereld met betrekking tot de flash games-stickman (Wij ook geanimeerde stickman, maar er speciale sites op wat zijn ze hebben meer animaties van ons).

StickManGames, Bovendien, Het is ook Stick Avatars. De ’ unieke site die u kunt krijgen en verbeteren van uw karakter, Stickman, met behulp van uw Avatars Stick als Avatar hoofdsite, of gewoon het verzamelen van stok avatars en Stick wapens van Exchange naar uw wens en bloot in uw openbare profiel (Naast Avatar Stick charts).
Op StickManGames vindt u flitsspelen stickman als schieten Spelletjes, giochi di combattimento, oorlog spelletjes, Sniper games, giochvechten Spelletjestering games, bloed games, platform games, Arcade games, Adventure games en role-playing games (GDR), Strategiespellen, inschakelen ’ games, Verdediging Spelletjes, interactieve spelletjes, spelletjes, puzzels en vele andere.

StickManGames is een volledig gratis site, dat heeft de advertenties die beschikbaar worden gesteld als de enige bron van inkomsten. Misschien weet niet iedereen dat met de advertenties u heel weinig verdienen en dan we zeggen kunnen dat we praktisch voor gratis werken… Als u tevreden bent over onze site en hoe we omgaan met, Wij vragen u om een (zelfs kleine) donatie. Uw bijdrage zal ons helpen om vooruit en verbeteren van de service die wij bieden. Bedankt!





Als u wilt contact met ons opnemen of een suggestie doen, Gebruik het formulier hieronder:

Aandeel en steun StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon
Heilgymnastiek Me
door Transposh - vertaal je blog in 60+ talen
Vertaling
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Maak dit de standaardtaal
Untitled document
Digg Button
MindScape

MindScape

Platform door aantrekkelijke graphics en goed gekarakteriseerd en origineel omgevingen. Het verhaal is dat je bent een zieke geest die een reis maakt..
Body Ladder

Body Ladder

Je moet de zombies te doden zodat hun lichaam een berg vormen en kunnen u bereiken van zaligheid..
Madness Nexus Project

Madness Nexus Project

zijn 2 verschillende spelmodi, die volgt een verhaal met steeds meer uitdagend en een ander waarin een personage die zal knoeien..
Elite Sniper 2

Elite Sniper 2

Nieuwe aflevering van deze sniper spel zeer graphics en kleuren. Het spel is identiek aan de vorige en, Inderdaad, De missies zijn misschien ook leest..
Insomnia

Insomnia

Je moet proberen te overleven van de aanslagen van verschillende monsters, en proberen te stelen van alle magische sleutels aan baas, om te ontsnappen aan deze nachtmerrie..
Untitled document
Untitled document
Untitled document
Volg ons op Follow giochistickman on Twitter
Untitled document
Volg ons op Delicious
Untitled document
Volg ons op struikelen-Upon
Untitled document
Follow Us on Pinterest