StickMan žaidimai originalas

Kai Stickmen žaisti savo lazdas žaidimai ir susitikti naujų draugų Stick

Ragdoll tenisas

Mar-28-2011
Vidutinis vertinimas: 4.57

Atsijoti vadovai Street karai

Vas-25-2012
Vidutinis vertinimas: 3.81

Epas Stickventure

Bal-26-2014
Vidutinis vertinimas: 3.59

Training Potty lenktynininkų 2

Gegužės-13-2011
Vidutinis vertinimas: 3.75

Spustelėkite, jei norite kalbėtis "Rodyti pokalbių" toliau.
Į pokalbių spustelėkite "pokalbių šou"

POKALBIŲ: Rodyti pokalbių

Dino paleisti

Lapkritis-15-2010
Vidutinis vertinimas: 3.88

Ninja patranka

2013 m. 18 gegužės
Vidutinis vertinimas: 3.5

Mesti man

2010 M. spalio 23 d
Vidutinis vertinimas: 4.17

Pakaba 2

Gruodis-5-2011
Vidutinis vertinimas: 4
pagal Transposh - website crowdsourcing translation plugin
Vertimas
ItalianoEnglishالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)中文(漢字)ČeštinaDanskNederlandsEesti keelSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάעבריתहिन्दी; हिंदीBahasa Indonesia日本語우리말Latviešu valodaLietuvių kalbaNorskPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
Nustatyti kaip numatytąją kalbą

THANX TO ALL THANX TO ALL


Gioco presente queste kategorijoje:
Posted by stickmangames Į 2 - Kovo - 2012
Žaidimą žaisti 2323 kartus

NORMA ŽAIDIMAS:
(3 balsų, vidurkis: 4.00/5)

12345

Loading ... Pakrovimo ...

AČIŪ, KAD VISI!


(Šis pranešimas yra šiek tiek’ ilgas, bet bent baigiamoji dalis taip viskas...)


Per pastarąsias savaites, šioje svetainėje labai padidėjo lankytojų ir registruotų vartotojų skaičius.
Iki 2 mėnesių senumo, mes ne net ir top100 altervista.org ir vietoj to mes klasifikuojami 61 ° vasario pabaigoje (ir dabar mes jau 59 °). Norėčiau pasakyti, kad mes tik gali būti laimingas, Kadangi aš daugiau nei 1,5 milijonų enrollees į altervista..


Į ’ pernai mes bandėme padaryti viską siekiant pagerinti paslaugų, kad mes siūlome jums. Mes dirbo apie naują interneto svetainė (Tikiuosi, kad visus jūsų poreikius ’) ir rėmimas, visų pirma per socialinius tinklus. Deja, šis įsipareigojimas paskatino mus sumažinti skaičių žaidimai išleistos ir iš tiesų, kiekvienas dabar daug žaidimų ’ c ’ buvo apie senosios svetainės, vis dar nėra įsikūręs ant tai. Mes labai Atsiprašome, Bet kaip jūs matote, Pastaruoju metu mes teikiame nuskaityti.


Deja, ’ pernai gimė keletą kitų panašus į svetaines ir kai kurie iš jų buvo net pavogti pavadinimas (ir domeno…). Tai buvo mums labai disheartened, bet mes turime dar daugiau įsipareigojimų (pirkti beveik visose susijusiose srityse, kurios buvo...) ir pabaigoje atrodo, kad Galiausiai mes atkurti jos vertos kaip portalo STICKMAN žaidimai ir PROVIDED vyresnio amžiaus interneto pozicijos.
tiesiog turi būti aišku, Mūsų svetainė yra pasiekiama iš kiekvienos iš šių sričių:
http://stickmangames.altervista.org
http://www.stickmangames.it
http://www.stickmangames.eu
http://www.stickmangames.tk
http://www.giochistickman.com
http://www.giochistickman.net
http://www.giochistickman.it
http://www.freestickmangames.com
http://www.stick-man-games.net
http://www.stick-man-games.org
http://www.stick-man-games.info
http://www.stick-men-games.com
http://www.stickmangamesoriginal.com
http://www.stickmen-games.com
http://www.stickmen-games.net
http://www.stickmen-games.info




Kai šis šuolis, mes padarėme nuo kredito ’ anksti ’ metų yra dėl naujos vertimo įskiepiai svetainės (Transposh) kad, Be to, leidžiant darbuotojai iš viso pasaulio naršyti mūsų svetainėje lengvai, Mes indeksą paieškos įvairių šalių. Tokiu būdu mes šiuo metu (teisingai) viena iš "Google" raktažodžių šalį stickman žaidimai pirmosios pozicijos.


Tačiau dauguma kredito neabejotinai jums vartotojai, Jūs pradėjo laikytis nuolat ir įdomus, žaisti žaidimus, Pažinkite mūsų archyvai ir bandant kiekvieną naują leidinį.
JŪS VISI TURĖTŲ BŪTI DIDŽIULIS AČIŪ, su į ’ tikiuosi, kad jūs ir toliau smagiai su mumis amžinai.



Bet be to Dėkojame jums už paramą, Mes taip pat užduoti jums padėti mums augti šią svetainę, kol ji tampa garsaus kaip nusipelno. Galbūt daugelis bus ne atrodo svarbūs, Bet net vienam vartotojui gali daug nuveikti.
Pabandykite komentuoti žaidimai (daugiau komentarų, kad puslapį daugiau susijusi su paieškos varikliai), padėjimas, aš myliu ir +1, dalintis žaidimai socialinių tinklų ir pridėti mūsų Facebook puslapių, Twitter, Potknie, "Digg" ir "Google" . Kalbėti apie mus forumuose, dienoraščiai, mokykloje, ir t. t.. Trumpai, Pabandykite skleisti žodį taip kad kiti, kaip jūs, atrasti mūsų svetainėje ir nuspręsti, kad po juo.


Kursų, Kitas būdas parodyti savo padėką ir jūsų parama yra paremkite mūsų Paypal sąskaita, Taigi mums galimybę pirkti daugiau domenų prieš kam nors ce li rubi arba pabandykite išpirkti tiems, kurie jau buvo, siūlantis dabartinis savininkas ’ (Galbūt netiki, bet mažiau kaip 300$ ne kalbėti arba...).
Taigi, jei jūs galite suteikti mums ranka, taip pat 1$ yra toks pasiūlymas, kad mes norėtume, kad malonu ir kad būtų naudinga!





___________________
Prizai labiausiai lojalūs!!!


Apdovanoti jūsų pasitikėjimą mes nusprendėme suteikti apdovanojimą 500 Lazdas-taškas (tinkami naudoti Lazdas-Avataras) visiems tiems, kurie atlikite mus įvairių socialinių tinklų (tiems, kurie jau atlikite mus kad tiems, kurie bus perskaičius šį).


Laimėti prizą jums reikės pridėti komentarą su jūsų vardas, kad socialinis tinklas, kur mes atlikite, tada mes bus patikrinti, jei yra dalis mūsų sąrašą (Atkreipkite dėmesį, kad mes žinome, daugelis iš mūsų gerbėjai, Taigi ne pabandyti duoti pavadinimą atsitiktinai, nes jei jums pasirinkti vieną, kad mes žinome, ir tada jums atrasti, Jums bus paπalintas 1000 taškų kaip bausmė).

Dalis ir paramos StickManGames :

  • Add to favorites
  • RSS
  • MySpace
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • Facebook
  • StumbleUpon

Jei jums patinka šis žaidimas, taip pat išbandyti šias:

Nėra tarpusavyje susijusių nuotraukų.


Kategorijoje Gioco:

Pridėti Jūsų komentaras

Turi būti prisijungęs Rašyti komentarą.